Vi fortsätter kämpa med att ligga I framkant när det gäller tillbehör med ett finurlig sortiment som håller hög standard och som är otrolig prisvärd!

Det där med 8k upplösning och USB-C börjar nu nå nya höjder. Vi kan stolt säga att vi är först i hela Europa med en 8k switch för de som kräver allt! Utöver det har vårt utbud av USB-C kablar vuxit till kanske det bästa sortiment på marknaden.

Eftersom det ser ut som att vi kommer att jobba mer hemma en lång tid framåt har vi lagt stort fokus på bättre och bättre utrustning för hemmet, jobbet och 'on the go'. Vi ser också en stor ökning inom Virtual reality(VR) inte minst på grund av 'the metaverse' och vi har nu flera kablar för just detta ändamål.

Vi är i framtiden medan andra försöker förstå. Har ni frågor om framtiden, hör av er :o

VR kommer, nu finns det bra kablar hos Nördic!

Älskar du VR så älskar du Nördic! Vi har kablar för VR av hög kvalitet som är prisvärda. Vårt sortiment inkluderar NÖRDIC Kablar speciellt designade för Oculus Quest / Quest 2 för att ansluta en speldator och låta dig röra dig fritt utan begränsningar när du spelar spel. Behöver du ännu längre kablar, kolla våra kabelförlängare.

Kolla in VR sortimentet

8k Switch - först i Europa!

NÖRDIC KVM switch med stöd för HDMI 4K 120Hz, 8K 60 Hz med DSC, 8K 30Hz. Anslut upp till 4 datorer och spelkonsoler till en monitor, en mus och ett tangentbord. Switchen har utöver 2xUSB portar för mus och tangentbord en extra USB3.0 port för att kunna koppla en extra USB3.0 enhet. Med L/R audio port kan man ansluta hörlurar eller högtalare till switchen. Med OSD funktion för att kunna göra inställningar som underlättar styrning och drift av switchen. Drivs av DC5V laddare som ingår.

8k Switch

Kolla in produkten KVM-8K