Vaikka nyt onkin kyse meistä, haluamme kertoa aluksi, keitä asiakkaamme ovat.

Asiakkaamme ovat yleensä tekniikan asiantuntijoita ja tarvitsevat tuotteita ja ratkaisuja, joita on vaikea löytää muualta. Me Nördicin nörtit haluamme olla parhaita näihin tarpeisiin vastaamisessa! Haluamme olla kehityksen kärjessä tuotekategorioissa, joissa laatuvaatimukset ovat korkeat, kuten HDMI, Thunderbolt, sovittimet ja USB-C. Haluamme, että meidät tunnetaan omalaatuisena verkkokauppana, joka tarjoaa älyttömän hyvää palvelua sekä laadukkaita ja edullisia IT- ja mobiilitarvikkeita.

 1. Miksi kannattaa valita Nördic?

  Omalaatuinen ja monipuolinen valikoima

  Toimimme dynaamisilla markkinoilla, ja voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita meidän on jatkuvasti tutkittava markkinoita ja työskenneltävä tiiviissä yhteistyössä laajan valmistajien ja tuotemerkkien verkoston kanssa. Tavoitteenamme on olla kehityksen kärjessä ja tarjota tuotevalikoima, josta on hyötyä asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

 2. Kaikki tuotteet parhaaseen hintaan


  Säilyttääksemme hinnan ja suorituskyvyn suhteen parhaana mahdollisena olemme käyneet huolellisesti läpi koko prosessin valmistuksesta myyntiin ja karsineet turhat kustannukset. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman edullisia tuotteita. Sen vuoksi olemmekin hintavertailusivustojen kärkisijoilla monissa eri tuotekategorioissa. 3. Taattu laatu ja erinomainen palvelu

  Haluamme, että asiakkaamme voivat ostaa meiltä lisävarusteita luottavaisin mielin riippumatta siitä, valitsevatko he omia tuotteitamme vai muita tuotemerkkejä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Omalla NÖRDIC-tuotemerkillä myymämme tuotteet ovat korkealaatuisia tarvikkeita, jotka tarjoamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

  Asiantuntevat työntekijämme auttavat mielellään asiakkaita oikean tuotteen valinnassa tai ratkaisemaan ongelmia, joita voi syntyä käytettäessä tuotetta eri ympäristöissä. Olemme ylpeitä arvostetusta asiakaspalvelustamme. Uskomme, että hyvässä asiakaspalvelussa ei ole kyse vain tiedosta ja osaamisesta, vaan myös nopeudesta ja oikeasta asenteesta.

  Olemme aina valmiita auttamaan asiakkaitamme!

 4. Nopea toimitus

  Varastomme sijaitsee Ruotsissa Sollentunassa ja tavallisina arkipäivinä lähetämme kaikki ennen klo 16:tta tulleet tilaukset samana päivänä. Usein asiakkaamme ovat yllättyneitä siitä, että heidän tilauksensa toimitetaan 24 tunnin sisällä. Pienemmille paikkakunnille toimitus kestää luonnollisesti hieman kauemmin, mutta yleensä pidämme lupauksemme eli toimituksen 24 arkipäivässä

Pahoittelemme yksinkertaista pakkausta!

Me Nördicillä haluamme aina tarjota korkeatasoisia tuotteita edulliseen hintaan. Yksi tapa tämän tavoitteen saavuttamiseen on olla käyttämättä paljon rahaa huomiota herättäviin tuotepakkauksiin. Käytämme mahdollisuuksien mukaan yhtä ja samaa pakkausta koko kuljetusketjussa valmistajalta asiakkaalle. Pyrimme myös käyttämään kompakteja pakkauksia, joiden ympäristövaikutukset ovat pienemmät. Kaikki tuotteemme ja pakkauksemme on siten täysin sovitettu verkkokauppaa ja sujuvaa toimitusta varten, ei kauppojen näytteillepanoa varten. Kaiken tulee olla asiakkaalle yksinkertaista ja edullista, meille yksinkertaista ja tehokasta sekä mahdollisimman kestävää. Painotuotteissamme käytämme vain valkaisematonta paperia ilman väripainatusta. Samassa ilmastovastuun hengessä pyrimme käyttämään laivakuljetusta lentokuljetuksen sijaan. Kannustamme kaikkia pitämään lisävarusteistaan ​​huolta ja kierrättämään niiden materiaalit mahdollisimman tarkoin, kun sen aika koittaa.

NÖRDIC CERTIFIED CABLES – laatua, joka kestää

NÖRDIC CERTIFIED CABLES on Nördic AB:n tuotekonsepti, joka sisältää valikoiman tunnettujen tuotemerkkien sertifioituja kaapeleita. Konseptin kaapeleita testaavat ja sertifioivat alan johtavat ja riippumattomat organisaatiot, kuten HDMI Organisation ja USB IF Forum.

Perustajat

Nördic AB:n ja NÖRDIC-brändin perustivat Khazar Amini ja Siamak Alian vuonna 2019. Yhdessä heillä on yli 45 vuoden kokemus IT-, mobiili- ja pelitarvikkeiden hankinnasta, brändäyksestä ja markkinoinnista. Menestyksekkäästi kehitettyjen konseptien ja tuotemerkkien joukossa ovat DELTACO, DELTACO GAMING ja Streetz. "Olemme ylpeitä siitä, että näiden merkkien IT- ja mobiilitarvikkeita on myyty Pohjoismaissa 15 viime vuoden aikana kymmeniä miljoonia", kertoo yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Alian.

 

Perustaessaan Nördicin Siamak ja Khazar halusivat hyödyntää pitkää kokemustaan ja ainutlaatuista asiantuntemustaan tarjotakseen markkinoille laadukkaita IT- ja mobiilitarvikkeita hyvään hintaan.