Vaikka kyse olisikin meistä, haluamme aloittaa kertomalla, keitä asiakkaitamme ovat.

Asiakkaamme ovat yleensä hyvin luettuja teknisillä alueilla ja vaativat tuotteita ja ratkaisuja, joita on vaikea löytää muualta. Me Nördicillä haluamme olla niin nörttiä, että voimme täyttää nämä tarpeet parhaiten! Haluamme olla eturintamassa luokissa, joissa laatuvaatimukset ovat korkeat, kuten HDMI, Thunderbolt, sovittimet ja USB-C. Haluamme tulla tunnetuksi omituisena verkkokauppana, jolla on hyvä palvelu, joka tarjoaa IT- ja mobiilitarvikkeita, jotka ylläpitävät korkeaa laatua ja samalla edullisinta hintaa.

Miksi sinun pitäisi valita Nördic?

 1. Erikoinen ja joustava valikoima

  Toimimme dynaamisilla markkinoilla, ja voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita, meidän on jatkuvasti tutkittava markkinoita ja työskenneltävä tiiviissä yhteistyössä laajan valmistajien ja tuotemerkkien verkoston kanssa. Tavoitteenamme on olla edellä ja luoda valikoima, joka auttaa asiakkaita tulevaisuuteen.

 2. Paras hinta jokaiselle tuotteelle

  Säilyttääksemme parhaan hinta/suorituskyvyn olemme käyneet huolellisesti läpi koko prosessin valmistuksesta myyntiin ja karsineet turhia kustannuksia. Kaiken tavoitteena on tarjota asiakkaalle mahdollisimman edullinen tuote. 

 3. Taattu laatu ja erinomainen palvelu

  Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ostaessaan meiltä asusteitaan riippumatta siitä, ostavatko he omia tuotteitamme vai muita merkkejä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Tuotteet, joita myymme omalla tuotemerkillämme NÖRDIC, ovat valikoima korkealaatuisia tarvikkeita, joita tarjoamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.
  Asiantuntevat työntekijämme auttavat mielellään asiakkaita oikean tuotteen valinnassa tai ratkaisemaan ongelmia, joita voi syntyä käytettäessä tuotetta eri ympäristöissä. Olemme ylpeitä arvostetusta asiakaspalvelustamme. Uskomme, että hyvässä asiakaspalvelussa ei ole kyse vain tiedosta ja osaamisesta, vaan myös nopeudesta ja oikeasta asenteesta.
  Rakastamme auttaa asiakkaitamme!

 4. Nopeat toimitukset

  Varastomme sijaitsee Sollentunassa ja normaaleina arkipäivinä lähetämme kaikki ennen klo 16 tulleet tilaukset samana päivänä. Usein asiakkaamme ovat yllättyneitä siitä, että heidän tilauksensa toimitetaan 24 tunnin sisällä. Pienemmille paikkakunnille toimitus kestää luonnollisesti hieman kauemmin, mutta yleensä pidämme lupauksensa eli toimituksen 2-4 arkipäivässä.

Pahoittelemme yksinkertaista pakkausta!

Me Nördicillä haluamme aina tarjota korkeatasoisia tuotteita halvoin hinnoin. Yksi tapa toimia tämän kanssa on olla käyttämättä paljon rahaa huomiota herättäviin tuotepakkauksiin. Käytämme mahdollisuuksien mukaan yhtä ja samaa pakkausta koko kuljetusketjussa valmistajalta asiakkaalle. Pyrimme myös käyttämään kompakteja pakkauksia, joiden ympäristövaikutukset ovat pienemmät. Kaikki tuotteemme ja pakkauksemme on siten täysin sovitettu verkkokauppaan ja sujuvaan toimitukseen, ei kaupoissa näytteillepanoa varten. Sen tulee olla asiakkaalle yksinkertaista ja halpaa, meille yksinkertaista ja tehokasta sekä mahdollisimman kestävää. Graafisessa profiilissamme käytämme vain valkaisematonta paperia ilman väripainatusta. Samassa ilmastovastuun hengessä pyrimme käyttämään venekuljetusta lentokuljetuksen sijaan. Kannustamme kaikkia pitämään lisävarusteistaan ​​huolta ja kierrättämään mahdollisimman hyvin, kun sen aika koittaa.

NÖRDIC CERTIFIED CABLES – laatua, joka kestää

NÖRDIC CERTIFIED CABLES on Nördic AB:n konsepti, joka sisältää kokoelman tunnettujen merkkien sertifioituja kaapeleita. Konseptin kaapeleita testaavat ja sertifioivat alan johtavat ja riippumattomat organisaatiot, kuten HDMI Organisation ja USB IF Forum.

Perustaja

Nördic AB:n ja NÖRDIC-brändin perustivat pariskunta Khazar Amini ja Siamak Alian vuonna 2019. Yhdessä heillä on yli 45 vuoden kokemus IT-, mobiili- ja pelitarvikkeiden hankinnasta, brändäyksestä ja markkinoinnista. Menestyksekkäästi kehitettyjen konseptien ja tuotemerkkien joukossa ovat DELTACO, DELTACO GAMING ja Streetz. "Olemme ylpeitä siitä, että näiden merkkien IT- ja mobiilitarvikkeita on myyty Pohjoismaissa viimeisten 15 vuoden aikana kymmeniä miljoonia", sanoo Siamak, perustaja ja toimitusjohtaja.

Perustaessaan Nördicin Siamak ja Khazar haluavat hyödyntää tätä pitkää kokemusta ja ainutlaatuista asiantuntemusta tarjotakseen markkinoille IT- ja mobiilitarvikkeita, jotka ylläpitävät korkeaa laatua ja samalla parhaalla hinnalla.